Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

„Legile puterii”. Marcel Boloș, despre împărțirea celor 80 de miliarde de euro: Planul strategic trebuie prezentat până în octombrie

Wednesday, 05 August 2020, 21:57 Sursă: realitateadebucuresti.net

Autor: Ioana Stanescu

 

„Avem pentru noul instrument de finanțare o provocare foarte mare pentru că trebuie să trimitem documentul strategic la Comisia Europeană, document care se numește „Planul național de relansare și reziliență”, așa l-a numit Comisia. Termenul asumat este luna octombrie pentru ca să trimitem draftul și apoi încep negocierile cu Comisia Europeană și se estimează ca până la sfârșitul lunii aprilie să avem finalizate aceste negocieri”, a declarat Marcel Boloș, la „Legile puterii”, la Realitatea PLUS.

Ministrul Fondurilor Europene a precizat că autoritățile române vor trebui să pună pe masa oficialilor Comisiei Europene contractele încheiate pentru a accesa fondurile până pe 31 decembrie 2022. 

„Deadline-ul ca să avem contracte încheiate este 31 decembrie 2022. Prin urmare, avem un document strategic de elaborat într-o perioadă scurtă”, a completat Marcel Boloș. Continuarea pe realitateadebucuresti.net.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL