Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocurile Olimpice, faţa nevăzută: sex cu trei femei pe zi, orgie în piscină cu 6 atleţi

Wednesday, 17 August 2016, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Primul record de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 a fost atins atunci când au fost împărţite 450.000 de prezervative în Satul Olimpic. Sunt aproximativ 10.500 de participanţi la Rio, aşadar 42 de prezervative pentru fiecare. Numărul total al acestora s-a triplat faţă de acum câţiva ani, dat fiind faptul că, acum patru ani, sportivii au primit în total 150.000 de prezervative.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!David Culbert, fost olimpic şi comentator sportiv, a precizat că, deşi cantitatea de prezervative despre care se vorbeşte întotdeauna pare mai degrabă o strategie de marketing, numai bună de exploatat în presă, au ieşit la iveală şi întâmplări care te fac să crezi că Satul Olimpic de transformă într-un mare bordel, scrie adevarul.ro.

Vancouver 2010 - Televiziunea ESPN relata că şase atlete au organizat o orgie într-o piscină din afara Satului Olimpic de la Jocurile de Iarnă organizate la Vancouver, în Canada, eveniment sportiv unde le-au fost împărţite sportivilor peste 1000.000 de prezervative. La petrecere ar fi sportivi austrieci, germani şi canadieni.

Sydney 2000 - După numai o săptămână de la începerea jocurilor, la Sydney au fost nevoie de mai multe prezervative, pe lângă cele 70.000 distribuite iniţial. Aruncătorul american de suliţă Breaux Greer declara pentru ESPN că a avut relaţii intime şi cu trei femei pe zi în timpul Jocurilor. Printre acestea s-au numărat două atlete, o săritoare cu prăjina, o alergătoare în cursa cu obstacole şi o turistă suedeză. Breaux Greer nu a pierdut timpul nici în avionul de întoarcere la Los Angeles. A profitat de faptul că stewardesele i-au aşezat pe toţi atleţii olimpici pe locurile din spate, iar Greer a ajuns în toaleta aeronavei cu o atletă al cărei nume nu a fost dezvăluit.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL