Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPDATE: Judecătorii mehedinţeni pasează o decizie crucială în cazul Sorina

Tuesday, 25 June 2019, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

„S-a admis exceția necompetenței materiale a Tribunalului Mehedinți și s-a declinat competența către Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Mai exact, judecătorul de la Tribunal a apreciat că nu este competent material să rezolve această instanță și că această competență revine Judecătoriei. Nu s-a judecat pe fond dosarul, ci doar s-a declinat competența. Cu privire la cererea de strămutare, se va constitui un nou dosar, care va fi tot pe rolul Tribunalului, având ca obiect strămutarea”, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Mehedinți pentru Realitatea de Mehedinţi.

Părțile din dosar
În dosarul ce îl are ca reclamant pe Procurorul general al României sunt vizați un număr de cinci pârâți: Săcărin Gabriel, Săcărin Ramona Elena, AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA DREPTURILOR COPILULUI ŞI ADOPŢIE, DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI MEHEDINŢI, DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI MEHEDINŢI și Șărămăt Mariana (asistentul maternal care a crescută pe Sorina)

Cu privire la ordonanța președințială, art. 581 Cod Procedura Civilă prevede că instanța va putea să ordone măsuri vremelnice în cazuri grabnice, pentru păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere, pentru prevenirea unei pagube iminente și care nu s-ar putea repara, precum și pentru înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări.

Toate detaliile le puteţinciti pe Realitatea de Mehedinţi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL