Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Jandarmeria Capitalei: Amenzi de 5.500 de lei la înmormântarea lui Emi Pian

Sunday, 09 August 2020, 15:23 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

"Au fost folosite mijloacele de protecţie individuală de către participanţii la eveniment. Persoanele participante au fost dispuse în grupuri, pentru a limita expunerea. Acolo unde au fost constatate încălcări ale legii, Jandarmeria a aplicat măsuri în consecinţă. Astfel, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 5.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. În continuare sunt desfăşurate activităţi specifice de identificare şi sancţionare şi a altor persoane care au încălcat prevederile legii", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeria Capitalei.

Forţele de ordine au fost în permanentă legătură cu organizatorii evenimentului, care au luat măsuri pentru respectarea legii şi recomandărilor Jandarmeriei.

Jandarmeria susţine că a fost prezentă la evenimene alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu scopul de a preveni eventuale incidente: "În legătură cu evenimentul privat ce a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: conform legii de organizare şi funcţionare a Jandarmeriei Române, aceasta este obligată să asigure măsurile de ordine la orice adunare de persoane apărută în spaţiul public, indiferent de natura şi contextul acesteia. Am fost prezenţi, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente şi limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicaţii, ţinându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulaţia Ambulanţei, Pompierilor şi altor forţe care acţionează în regim de urgenţă".


Vă reamintim că liderul calnului Dudianu din Capitală, interlopul Emi Pian, a fost înmormântat, astăzi, în cimitirul Tudor Vladimirescu din Capiatlă, la finalul a patru zile de priveghi, după ce a fost ucis într-o răfuială care a izbucnit în timpul unei partide de barbut. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL