Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Îşi ţinea şoţia şi copilul într-o cuşcă. Este de neînchipuit ce le dădea de mâncare

Monday, 07 September 2015, 20:51 Sursă: REALITATEA.NET

Din când în când, pentru a-și „relaxa” fiul, argentinianul Eduardo Oviedo îl punea pe acesta să inhaleze vapori de benzină.

Tabloul condițiilor în care erau ținute victimele este parcă desprins din filmele de groază. În interiorul cuștii confecționate din cărămizi, lemn și bare de fier se aflau pungi cu excremente umane, resturi de mâncare pentru câini, seringi folosite, canistre de benzină, lacăte, lanțuri și bucăți de funie folosite probabil pentru a-i lega pe cei doi.

„Este o poveste de groază. Dacă intri în această casă vezi ce înseamnă adevărata nebunie”, a comentat o sursă din rândul anchetatorilor, scrie Agerpres.

Suspectul Eduardo Oviedo este un fost lucrător în construcții. Soția sa, 61 de ani, are anumite probleme psihice, iar fiul său are 32 de ani, suferă de autism și abia dacă vorbește. Oviedo îi hrănea pe cei doi printre zăbrelele cuștii în care îi ținea închiși.

Poliția a descoperit această casă a ororilor, aflată în stațiunea Mar del Plata, în urma unor informații primite de la rude și de la vecinii argentinianului.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL