Iohannis se alătură protestului #șîeu pentru autostrăzi. Mesajul președintelui -VIDEO

Friday, 15 March 2019, 12:16 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Klaus Iohannis a declarat la finalul unei conferințe de presă că susține protestul manifest pentru construcția de autostrăzi în România, de la ora 15: "#șîeu sunt alături de protestatari".

Iohannis a spus că: "În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi la ora 15, pentru autostrăzi vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu".

Azi, de la ora 15, pentru 15 minute, români din întreaga țară, dar și de peste hotare își vor suspenda activitatea. Mesajul este unul clar: Avem nevoie de autostrăzi! 

Inițiativa lui Ștefan Mandachi și-a găsit ecou pe trecerea de pietoni. Un bărbat din Ploiești a creat pe Facebook un eveniment numit ,,Petrecerea", prin care speră să adune cât mai mulți amatori de desene pe asfalt.

Cum protestul vizează o problemă ce macină România de 30 de ani și imaginația românilor este una pe măsură. O cofetărie vrea să le ofere celor care vin la greva de 15 minute prăjitura ,,Și eu". 

Pe lângă primării închise de PSD-iști sau de edili ai Opoziției, și spitale care își suspendă activitatea, și oameni obișnuiți au anunțat că vor susține demersul lui Ștefan Mandachi. 

Nu stau departe de protest nici magazinele online IT sau de instrumente muzicale, școlile de soferi sau firmele de transport. Există chiar și case de modă care își vor pune clienții în așteptare pentru un sfert de oră. La fel vor face și saloanele de masaj erotic. Fotbaliștii vor sta și ei pe tușă la antrenamente. Echipa din Liga 1, Poli Iași, va protesta, la fel ca și Bucovina Rădăuți din Liga a treia, formație antrenată de fostul stelist, Dorin Goian. 

Dintre cei trei antreprenori provocați de Ștefan Mandachi, doar Viorel Cataramă a raspuns și a transmis că 1.000 de angajați ai săi nu vor munci timp de 15 minute.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ