Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

INTERVIU. Denise Rifai, în prime-time la Realitatea TV, începând din toamnă!

Thursday, 18 August 2016, 17:39 Sursă: REALITATEA.NET

"Am avut cea mai aşezată evoluţie, din ce ar putea însemna ea pentru un om de presă la noi în ţară. Am început ca editor prezentator la un post de radio, cumpărat apoi de un trust mare de presă, când am trecut pe tv-online", a povestit Denise Rifai. "De acolo am ajuns reporter economic la o televiziune de ştiri. Şi, ulterior, am primit posibilitatea de a prezenta jurnalele de weekend ale televiziunii respective. Adică Realitatea TV", a adăugat ea.

Vorbind despre emisiunea "Ora Primarului", pe care a realizat-o la Realitatea TV în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, Denise a explicat că mulţi i-au perceput greşit atitudinea.

"În secunda în care interacţionezi cu politicienii şi vezi cât de jos merg pe linie de informaţii şi cunoştinţe, nu ai cum să nu-ţi vină să râzi de ei (...) Nu mă percep ca fiind agresivă, aşa îmi este personalitatea.", a precizat ea. "(...) Eu sunt mulţumită că am avut şansa să pun în aplicare ce am învăţat şi ce mi-am dorit. Sunt mulţumită că trăiesc ce mi-am dorit să trăiesc. Mândră sunt ca fire, sunt o femeie mândră. Dar nu asociez trufia cu jurnalismul. Nu au ce căuta împreună", a mai spus Denise.

În final, Denise Rifai a vorbit şi despre familia sa, care o sprijină în tot ceea ce face.

"Eu pentru părinţii mei întotdeauna o să rămân un copil. Şi sunt un om puternic acum datorită educaţiei bune pe care ei mi-au dat-o", a spus ea.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL