Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ingredientele naturale care tratează bronșita în 5 zile

Friday, 20 October 2017, 12:27 Sursă: REALITATEA.NET

După cum știm, bronșita cronică este o formă de boală pulmonară obstructivă. De asemenea, aceasta este o problemă frecventă atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Pentru a trata bronșita acută sau cronică, ai nevoie doar de o varză și miere.

Mierea va încălzi varza, permitându-i acesteia să reducă tusea și să elimine inflamația. Modul de preparare este unul simplu, deoarece trebuie să iei câte o frunză de varză să o fierbi în apă pentru câteva minute până când devine moale și caldă.

Apoi este necesar să întinzi mierea pe o parte a frunzei și să pui frunza pe piept cu mierea în interior, mai precis între piept și frunză. Pentru a face totul ca la carte, pune o folie peste și acoperă cu un prosop. Conform frunzadetei.ro, este indicat să faci acest lucru înainte de a merge la somn, îndepărtându-le dumineața.

În cazul în care tușești exagerat, poți folosi două frunze de varză cu miere și să le aplici una peste cealaltă, putându-le folosi și pe spate. Această procedură se repetă de cinci sau șapte ori astfel încât tusea să fie îndepărtată complet.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL