Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Înfiorător: ce a descoperit mama fetei ucise de fostul prieten, la Baia Sprie, în telefonul fiicei

Friday, 14 August 2015, 11:52 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru că tot ce o înconjoară îi aduce aminte de singura ei fiică, mama elevei eminente care a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei iubit îşi alină durerea cu lucrurile care i-au rămas de la Paula. Zilele trecute, mama sa a găsit, spre mirarea ei, în calculatorul fetei, mai multe mesaje care au şocat-o. “Nu mi-a venit să cred ce a putut să-i scrie acest criminal fetei mele. O ameninţa de ceva timp, însă ea sigur nu l-a luat în seamă, altfel ne-ar fi spus”, a declarat, devastată, mama Paulei.

Criminalul nu s-a mulţumit cu răspunsul fetei şi, după ce a stat liniştit o scurtă perioadă, a trecut din nou la ameninţări. De data aceasta, mesajele lui Eduard Vaida au fost mult mai agresive şi arată faptul că îi pusese gând rău cu mult înainte de a o strânge de gât, în spatele policlinii din Baia Sprie, scrie spynews.ro.

Magistraţii Tribunalului Maramureş au dat în aprilie sentinţa în cazul lui Eduard Vaida:15 ani de pușcărie. Surse din interiorul penitenciarului unde îşi ispăşeşte pedeapsa acesta ne-au dezvăluit faptul că asasinul s-a plâns tatălui său, la una dintre vizite, că nu îi plac codiţiile din puşcărie, că stă în celulă cu alţi cinci criminali şi că viaţa lui nu este tocmai roz.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL