Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Infectările cu noul coronavirus se înmulțesc la Primăria Cluj-Napoca. Câți angajați s-au îmbolnăvit

Thursday, 16 July 2020, 12:06 Sursă: realitatea.net

 

„În cursul zilei de ieri (miercuri, 15 iulie – n.red.), un angajat al Primăriei Cluj-Napoca a prezentat simptome care puteau fi asimilate COVID-19 şi s-a prezentat imediat în vederea efectuării testului de specialitate în urma căruia a fost declarat pozitiv COVID-19. Angajatul se va conforma cerinţelor de specialitate stabilite de către corpul medical. În perioada următoare, Direcţia de Sănătate Publică urmează să efectueze ancheta epidemiologică, conform legii. Primăria, la fel ca şi în situaţia anterioară, va respecta cu stricteţe cerinţele anchetei epidemiologice cu privire la testări şi alte măsuri”, potrivit unui comunicat trimis de Primăria Cluj-Napoca, citat de gazetadecluj.ro.

Marți, 14 iulie, o angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost confirmată cu noul coronavirus, în urma testului COVID-19 pe care l-a făcut înainte de a pleca în concediu în străinătate. Aceasta nu are simptome.

Conducerea Primăriei a recomandat tuturor angajaţilor care prezintă simptome COVID-19 să efectueze testul de specialitate.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL