Accident mortal. Bărbatul de 61 de ani a făcut infarct la volan, pe caniculă

Saturday, 05 August 2017, 18:13, Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat de 61 de ani a murit sâmbătă, după ce a pierdut controlul volanului pe DN 2B, între localităţile Lacu Sărat şi Silistraru. Lui i s-ar fi făcut rău din cauza caniculei, a intrat cu maşina într-un lan de floarea-soarelui, apoi s-a oprit într-un canal de irigaţii, potrivit IPJ Brăila. 

Adaugă părerea ta

În maşină se afla soţia lui, care le-a povestit poliţiştilor că bărbatului i s-a făcut rău din cauza căldurii şi nu a mai putut stăpâni maşina. Autoturismul a ieşit de pe şosea, a mers câţiva metri printr-un lan de floarea-soarelui, după care s-a oprit într-un canal, impact în urma căruia şoferul a rămas încarcerat. 

Potrivit soţiei victimei, bărbatul s-ar fi simţit rău încă de dimineaţă, deşi în momentul în care i-a venit rău la volan aerul condiţionat al maşinii funcţiona. 

Martorii au sunat la 112 şi au scos-o pe femeie din autoturism, ea suferind leziuni minore, în prezent fiind în afara oricărui pericol. 

Un echipaj de la Descarcerare a reuşit să îl scoată şi pe şofer din autoturism, acesta fiind preluat de SMURD şi transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde însă a decedat, anunţă Agerpres.

Alte articole din: SOCIAL