Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incident aviatic Cluj-Napoca. Pasager: Pista nu era deszăpezită! Autoritățile nu și-au făcut treaba!

Thursday, 07 January 2016, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

"O mare minciună! Era zăpadă de jumătate de metru când m-am dat jos din avion. Pista nu a fost deszăpezită, iar comandamentul aeronavei a avut intuiția de a întoarce aeronava și de a nu crea o tragedie. Autoritățile nu și-au făcut treaba. Zăpadă a fost pe toată pista pentru că comandantul a încercat să calce frâna și nu a putut (...) dacă comandantul călca frâna brusc, vă dați seama ce tragedie s-ar fi întâmplat. Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat teferi!", a declarat pasagerul.

Mai mult, acesta susține că autobuzul care i-a dus către sala de așteptare a aeroportului a derapat ușor.

"Nu ni s-a comunicat nimic. Ne-au ținut 40 de minute în aeronavă (...) Ne-au ținut și ne țin și acum în aeroport fără mâncare, fără apă, fără nimic. Nimeni nu a ieșit să dea o explicație. Când ne-am dat jos era zăpadă pe pistă. A derapat puțin și autocarul. A fost zăpadă. Nu a fost deszăpezită pista. Comandamentul aeronavei a încercat să oprească această aeronavă, dacă se punea frână ca și când ar fi fost o pistă uscată se întâmpla o mare tragedie", a mai spus pasagerul.

 

Incident aviatic pe aeroportul din Cluj Napoca. Un avion a ratat aterizarea și a ieșit de pe pistă

 

 

 

Un avion al companiei Blue Air, cu 110 pasageri la bord și șase membri ai echipajului, care efectua o cursă charter de la Bucureşti, a ieşit, joi, de pe pista Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, la aterizare, fără a exista persoane rănite, potrivit Realitatea TV.

La aterizare, aeronava nu a mai putut fi controlată şi a ieşit de pe pista care are 2.100 de metri. Informaţia incidentului a fost confirmată de directorul aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo.

Potrivit informațiilor oficiale, aparatul nu a fost avariat și niciun pasager nu a fost rănit. Au intervenit echipajele de pompieri din zona aeroportului, dar nu au fost solicitate alte echipaje.

Oficialii Blue Air au anunțat că o anchetă va stabili detaliile incidentului.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL