Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu de proporții la Tulcea. Peste 800 de metri pătrați dintr-un depozit au ars

Monday, 29 April 2019, 20:54 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 8.00:  Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

UPDATE 23.00: ”Am reușit să localizăm incendiul, la această oră mai sunt câteva focare, intervenim cu 9 autospeciale, așteptăm sprijin de la ISU Constanța cu două autospeciale, și alte două de la Brăila. Este o suprafața destul de mare, nu putem estima încă valoarea pagubelor”, a declarat Florentin Daciu, purtător de cuvânt ISU Tulcea. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Delta" Tulcea au anunţat că la faţa locului acţionează 40 de pompieri militari cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD, precum şi trei autospeciale de stingere cu apă de la Serviciul privat pentru Situaţii de Urgenţă ALUM şi de la şantierul naval.

Conform aceleiaşi surse, intervenţia este în desfăşurare şi nu s-au înregistrat victime. Incendiul, a cărui cauză nu este cunoscută, se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, pe două niveluri ale clădirii. 

„În depozit sunt materiale combustibile”, anunţă ISU Tulcea.

Cauza incendiului va fi stabilită după ce incendiul va fi stins.

 

 

Realitateadetulcea.net 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL