Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputat PNL, confirmat cu coronavirus. Nu a luat contact cu Vergil Chițac

Monday, 16 March 2020, 21:15 Sursă: Realitatea.NET

Grupul de Comunicare Strategică anunță încă un caz confirmat cu COVID-19, în rândul parlamentarilor. Este vorba despre deputatul PNL Mircea Banias. Potrivit spuselor sale, el nu a avut contact direct cu niciunul dintre parlamentarii testați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare.

Totodată, liberalul este în momentul de față asimptomatic.

”În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. 

În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias.

Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților. 

Recomandăm tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile”, a anunțat într-un comunicat Grupul de Comunicare Strategică.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL