Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă doi militari români, răniți în atacul din Afganistan, transferați pentru îngrijiri medicale. Numărul total a ajuns la patru

Friday, 23 October 2020, 14:12 Sursă: Realitatea.net

În urma evaluărilor medicale s-a decis ca încă doi militari din echipajul afectat de explozia din 21 octombrie, care a avut loc în Afganistan, să fie transferați la Spitalul Militar ROL-3 din Baza Aeriană Bagram, pentru investigații medicale suplimentare și continuarea tratamentelor de specialitate. Transferul s-a realizat pe cale aeriană joi, 22 octombrie, sea arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale.

În prezent, viețile celor patru militari români sunt în afara oricărui pericol, starea lor fiind stabilă. În funcție de evoluția acesteia și de recomandările echipelor medicale, este luată în calcul opțiunea de a fi transferați, conform procedurilor aplicate în aceste situații, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania.

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a avut o convorbire telefonică în această dimineață cu o parte dintre militarii răniți.

Ciucă le-a transmis militarilor răniți urări de sănătate și i-a asigurat de sprijinul total din partea echipei de conducere a ministerului pentru asigurarea celor mai bune condiții de tratament și recuperare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL