Încă 18 pacienți de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, confirmați cu COVID-19

Încă 18 pacienți de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, confirmați cu COVID-19
Încă 18 pacienți de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, confirmați cu COVID-19

În urma testării pentru depistarea virusului SARS-COV19, încă 18 pacienți de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, internați într-o secție a unității medicale, au fost confirmați pozitiv, informează realitateademaramures.net

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Liderul PSD i-a sugerat lui Piedone să rămână primar la S5
Ciolacu s-a spălat pe mâini de Piedone: Am încetat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone
Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a anunțat că s-au încheiat dialogul și ofertele pentru Cristian Popescu Piedone, candidatul PPSUL la Primăria Generală a Capitalei.

Ciolacu a afirmat că a încheiat orice dialog cu Piedone
Piedone îi transmite lui Ciolacu, din nou, că nu se retrage din cursa pentru Primărie și "merge până la capăt"
Cristian Popescu Piedone i-a dat replica lui Marcel Ciolacu în exclusivitate la Realitatea PLUS, și a spus că nu se retrage, merge până la capăt. Candidatul la Primăria Generală a Capitalei a recunoscut că se cunoaște cu liderul PSD, dar nu a vorbit și nici nu care de gând să vorbească cu el.

La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Foto: Profimedia
La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Pericolele care ne pândesc în magazine - atenționări de la ANPC
Într-o lume în care sănătatea și siguranța alimentară sunt tot mai importante, cumpărarea de pește de calitate devine o preocupare majoră pentru mulți consumatori. Cu toate acestea, pericolele ascunse pot fi întâlnite chiar și în magazinele aparent de încredere. În preajma Sărbătorii Floriilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ne atenționează asupra unor aspecte esențiale de care ar trebui să ținem cont atunci când alegem să cumpărăm pește, pentru a ne proteja sănătatea și a ne asigura că produsele pe care le achiziționăm sunt de cea mai bună calitate.

Halucinant! Clotilde dă vina pe Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată că și-a mărit singură salariul
Halucinant! Clotilde dă vina pe Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată că și-a mărit singură salariul
Clotilde Armand dă vina pe Marcel Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată pentru că și-a mărit singură salariul.

Social

Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Într-o inițiativă menită să responsabilizeze tinerii șoferi, legislația rutieră din România ar putea suferi modificări semnificative. Un proiect de lege recent aprobat de Comisiile juridică și pentru apărare din Senat ar permite adolescenților de 17 ani să obțină permisul de conducere pentru categoriile B și BE, însă sub o condiție strictă: aceștia trebuie să fie însoțiți de un șofer experimentat.

Îngrijitoare a unei grădiniţe din Cugir, lovită cu pumnul în faţă de mama unui copil
Bătaie ca-n filme într-o grădiniță din Cugir. Îngrijitoarea, lovită cu pumnul în faţă de mama unui copil. Ce a scos-o din minți pe femeie
Scene mai puțin obișnuite., despreinse parcă din filmele de acțiune, au avut loc într-o grădiniță din Cugir județul Alba. Îngrijitoarea grădiniței ar fi fost agresată în incinta instituţiei de învăţământ de către mama unui copil, pe fondul unor discuţii legate de comportamentul fiicei femeii.

Coloană de 8 kilometri în Vama Giurgiu
Coloană de 8 kilometri în Vama Giurgiu. Tirurile care ies din România aşteaptă trei ore
Joi după-amiază, situația la controlul de frontieră pentru camioane, la ieșirea din România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, a devenit alarmantă, timpul de așteptare ajungând la două sute de minute, iar coada de vehicule întinzându-se pe aproximativ opt kilometri. 

70% dintre români cunosc cazuri de violență domestică, însă doar 4% au anunțat autoritățile
Studiu îngrijorător despre România reală: 70% dintre români cunosc cazuri de violență domestică, însă doar 4% au anunțat autoritățile
Peste două treimi dintre români au auzit de cazuri de violență domestică în ultimul an, însă doar 4% au acționat în acest sens și au alertat autoritățile, se arată într-un studiu național realizat la cererea Fundației Vodafone despre modul în care este perceput acest fenomen de opinia publică din România. Dintre cei chestionați, 10% recunosc că au fost sau sunt subiectul unui tip de abuz domestic, iar aproape jumătate dintre aceștia (46%) sunt sau au fost victime ale unei agresiuni fizice.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Plata pensiilor inaintea Paștelui, o mutare de forță a PSD. Când intră banii, de fapt
Plata pensiilor inaintea Paștelui, o mutare de forță a PSD. Când intră banii, de fapt
Guvernul condus de Marcel Ciolacu vine în sprijinul pensionarilor. Printr-o Hotărâre de Guvern adoptată joi, Executivul a decis ca pensiile aferente lunii mai 2024 să se plătească înaintea Sărbătorilor Pascale. Este vorba despre aproape cinci milioane de pensionari, iar jumătate dintre aceștia ar fi trebuit să primească banii pe card, după Sărbători, abia pe 12 mai.

Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Patimilor. În ce zile ai voie să speli rufe
Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Patimilor. În ce zile ai voie să speli rufe
Săptămâna Patimilor, cunoscută și sub denumirea de Săptămâna Mare, marchează ultima săptămână a Postului Mare și pregătirea pentru sărbătoarea Paștelui. Este o perioadă profundă pentru credincioșii creștini, plină de obiceiuri și tradiții specifice menite să aducă aminte de ultimele zile din viața lui Iisus Hristos. Iată cum trebuie să te organizezi în această perioadă și ce zile sunt destinate spălării rufelor, conform tradiției ortodoxe.

Zilele din Săptămâna Patimilor au semnificații și tradiții multiple
În ce zile din Săptămâna Mare este considerat păcat să faci curățenie? Sfaturile unui mare duhovnic
Credincioșii de rit ortodox intră, luni, în Săptămâna Mare, ultima săptămână din Postul Paștelui și mulți se întreabă care sunt zilele în care se poate face spălat în această perioadă.

TEST IQ | Descoperă pensula din imagine în doar 10 secunde. Această descoperire spune multe despre tine
TEST IQ | Descoperă pensula din imagine în doar 10 secunde. Această descoperire spune multe despre tine
Testele de inteligență, sau testele IQ, continuă să fie un instrument valoros și provocator pentru măsurarea și îmbunătățirea abilităților cognitive. Ele nu numai că oferă o distracție inteligentă, dar ajută și la dezvoltarea unor abilități critice precum atenția, gândirea logică și creativitatea. Un astfel de test este provocarea de a găsi o pensulă ascunsă într-o imagine, care se dovedește a fi mai complicată decât pare la prima vedere.



Vezi emisiunile Realitatea Plus