Ți s-a spart un vas de sânge în ochi? Semnele care trebuie să te trimită urgent la medic

Friday, 21 June 2019, 10:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Daca te uiti in oglinda si constati ca ai albul ochiului insangerat, este normal sa te sperii - cu siguranta nu este o priveliste tocmai placuta.

Un vas de sange spart la nivelul ochiului nu prezinta de obicei niciun simptom, nici macar o usoara iritare a acestuia. Si mai descurajant este ca aceasta conditie pare sa treaca foarte greu, motiv pentru care multi oameni se sperie, crezand ca li s-a intamplat ceva grav.

Este un vas de sange spart periculos pentru vedere? Citeste randurile urmatoare si afla!

Cauzele hemoragiei subconjunctivale nu sunt intotdeauna evidente. Poate fi vorba despre o presiune brusca exercitata asupra ochiului, de exemplu atunci cand tusesti puternic, stranuti, ridici o greutate foarte mare sau chiar si atunci cand vomiti. Desigur, si o trauma la nivelul ochiului poate cauza o hemoragie, aici fiind inclusa si frecarea violenta a acestuia. Alte cauze ale spargerii unui vas de sange la nivelul ochiului includ: hipertensiunea arteriala, diabetul, afectiunile care subtiaza sangele sau medicamentele cu acest efect (chiar si aspirina), scrie diavahair.ro.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE