Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Și-a lovit soția cu ciocanul în cap, în timp ce îi făcea baie copilului. Motivul este halucinant

Tuesday, 16 October 2018, 16:40 Sursă: REALITATEA.NET

 ”În data de 09.10.2018, în jurul orei 21.00, pe fondul unor neînţelegeri în familie, în timp ce persoana vătămată F. A., soţia sa, se pregătea să îmbăieze unul dintre copii şi se afla lângă vană, inculpatul a tras-o de păr, aceasta a alunecat şi s-a lovit cu capul de gresie.

Ulterior, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în zona capului, iar când şi-a dat seama că aceasta este inconştientă, a scos-o din baie până în cameră şi a ieşit pe casa scări cerând vecinilor să cheme o ambulanţă. Aceasta a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în comă, ulterior fiind transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare.

Inculpatul F.I. a recunoscut şi a regretat fapta, spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, in data de 11 octombrie 2018, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul F. I. , pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare – Serviciul de investigații criminale.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL