Horoscop. Zodiile trec printr-o perioada de criză, cu apogeul pe 19 noiembrie

Wednesday, 13 November 2019, 10:00, Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. Ultimul Pătrar al Lunii este asociat întotdeauna cu o perioadă de criză, dar și cu noi începuturi.

Adaugă părerea ta

Horoscop Este acel moment de maximă rezistență care poate fi urmat de orice: de o explozie, de o avalanșă, de dezlănțuirea forțelor naturii. Același lucru se întâmplă și în sufletul nostru: ajungem la o limită, dincolo de care nu ne mai putem opri emoțiile și le lăsăm să răbufnească. În acel moment, renunțăm la orice formă de control și asistăm, pur și simplu, ca spectatori la propria viață.

Horoscop De data aceasta, Ultimul Pătrar al Lunii, de pe 19 noiembrie, va apărea în puternica zodie a Leului. Leul este un semn benefic, care ne dă forța de a răzbi peste orice dificultate și a ne înălța la suprafață, asemeni focului. Iată cum vor face față zodiile crizei din viața lor, care își are apogeul pe 19 noiembrie.

Berbecul înfruntă obstacolele

Ca un adevărat semn de foc, Berbecul nu poate fi oprit de greutățile care i se pun în față. De data aceasta, se va confrunta cu o persoană autoritară, care vrea să-l reducă la tăcere. Însă Berbecul va riposta și va aduce toate argumentele, convingându-i pe cei din jur că el are dreptate, Acesta va reprezenta un avantaj pentru cariera lui, care se află într-un punct critic. După ce va depăși cu curaj acest obstacol, Berbecul va avea un traseu ascendent pănă la sfârșitul anului.

Taurul pune stop abuzurilor

În general, Taurul este o persoană puternică și dominatoare, dar, în ultimul timp, s-a confruntat cu intențiile negative ale mai multor inamici, care s-au aliat împotriva sa. Starea de tensiune l-a adus pe Taur la limita răbdărilor și are numai două opțiuni: să se retragă sau să atace. Pentru că nativii Taur sunt foarte mândri, vor alege a doua variantă și își vor înfrunta dușmanii. Fermitatea lor și siguranța cu care vor vorbi îi va reduce la tăcere pe răuvoitori, care vor înceta hărțuirea și abuzurile.

Gemenii trec peste un mare impas

Fie că nu s-au simțit prea bine și analizele medicale au fost îngrijorătoare, fie că un membru din familia lor s-a îmbolnăvit, Gemenii se află într-o stare de stres continuu și simt că nu mai pot face față. Data de 19 noiembrie va aduce, însă, dezlegarea suferințelor lor, printr-o veste pozitivă, care îi va face să respire ușurați. După acest deznodământ benefic, întreaga familie se va reuni pentru a celebra știrea și a se bucura de lucrurile care contează cu adevărat.

Racul depășește criza sentimentală

Lucrurile nu au mers prea bine în ultimul timp între nativii Raci și partenerii romantici. Unele legături sunt pe punctul de a lua sfârșit, iar relațiile conjugale au devenit destul de fragile. De aceea, Racul este într-o adevărată stare de criză sentimentală, iar emoțiile sale sunt de neoprit. Singura soluție pe care o găsește este de a se retrage o perioadă, fizic sau emoțional, din această situație de criză. Alegând să se țină departe de orice conflict, Racul va lăsa lucrurile să se rezolve de la sine și își va asuma orice deznodământ, chiar și despărțirea.

Leul se luptă cu schimbarea

Pentru Leu, starea de criză sufletească este determinată de dificultatea sa de adaptare la contexte noi, care apar atât pe plan familial, cât și la serviciu. Noi configurații familiale, precum apariția unui copil sau mutarea cu o rudă mai în vârstă îl iau prin surprindere pe Leu și se simte depășit de situație. La locul de muncă apar colegi noi și competitivi ori se schimbă conducerea și Leul nu se mai află în grațiile șefilor. Cert este că toate aceste transformări din viața personală și socială îl destabilizează pe Leu, care simte nevoia să ia o perioadă de pauză. Alegând să plece pentru o vreme într-un loc mai izolat, pentru a se reculege, Leul va depăși mai ușor criza care apare la orizont.

Detalii pe DivaHair.