Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP. Cel mai fierbinte amant din zodiac - TOP 5

Thursday, 24 May 2018, 16:59 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. Iată care sunt cei mai buni amanţi ai zodiacului! TOP 5: 

5. Taur

Taurul este foarte senzual și se va supune ușor dorințelor tale. Nu-i place să facă lucrurile în pripă, așa că rezervă-ți ceva timp, dacă ai de gând să faci sex cu un Taur. Expert al seducției, mereu în căutarea punctelor sensibile, știe cum să-ți răsfețe trupul ca nimeni altul.

4. Gemeni

Gemenii sunt niște amanți plini de viață. Poziția sexuală preferată a lor este aceea în care partenerii stau întinși pe o parte, față în față. Nativii acestei zodii preferă să facă sex mai degrabă în grădină, decât într-un dormitor sofisticat. 

3. Berbec

Berbecii știu mai bine ca oricine să creeze o atmosferă romantică și au o imaginație debordantă în a-și pune în scenă cele mai îndrăznețe fantezii. Ei adoră să fie zgâriați sau mușcați și nu le e rușine să țipe de plăcere în timpul actului sexual.

2. Fecioara

Nativul în Fecioară este adeptul iubirii rafinate. Acestuia îi place să dețină controlul, de aceea această poziție este ideală, permițându-i să stabilească unghiul și ritmul penetrării. Se dau în vânt după tot felul de joculețe erotice. Un nativ din zodiac Fecioară știe întotdeauna ce vrea, iar partenerul său poate fi sigur că va avea parte de o experiență sexuală de neuitat.

1. Scorpion

Este zodia cu cel mai fierbinte sânge și poate cel mai nesătul amant dintre toate semnele horoscopului. Dacă te vei lăsa pradă dorințelor unui Scorpion, s-ar putea să treci de la stimulare orală, la penetrare adâncă. Dacă ești o fire mai timidă și nu te simți pregătită de sex sălbatic, stai departe de un Scorpion, căci odată ce ai ajuns în patul acestuia, nimic nu te mai poate salva!

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL