Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop august. Lună blestemată pentru 5 zodii. Urmează lacrimi și suferință

Tuesday, 30 July 2019, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

Unele dintre semnele de mai jos vor plânge din cauza relației amoroase, altele vor avea parte de suferință pe plan profesional sau o vor ține tot într-o ceartă cu familia. Cert este că niciuna nu are parte de nimic bun!

Gemeni

Una dintre calitățile care te-au ajutat întotdeauna să răzbești în viață este reprezentantă de abilitatea ta de a face față așa cum trebuie necazurilor. Puține tragedii sunt în stare să te distrugă, deoarece ai parte de resorturi interioare de tărie care te ajută să cazi întotdeauna în picioare. Chiar și cu această putere, luna august tot îți va pune capac.

Nici nu e vorba de ce se întâmplă, ci mai degrabă de ce... nu se întâmplă. Nimic nu merge după voia ta acum. Iubitul e foarte aproape de o trădare, iar dacă nu ai partener, nimeni nu îți face ochi dulci, ești singura fără un tip alături în grupul de prietene și până și mătușile plâng de mila ta. La job muncești ca un sclav pentru ca proiectul tău să fie distrus de un coleg nepăsător sau rău intenționat. Pe scurt, totul merge prost, iar lacrimile și suferința îți vor ține necontenit companie în luna august.

Citește continuarea pe divahair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL