Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 27 mai. O zi plină de neprevăzut. BANII se lasă aşteptaţi. Nelinişti, drame de familie

Friday, 26 May 2017, 18:01 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Este cea mai prielnica zi sa consolidati o noua relatie sentimentala sau sa reactualizati o legatura mai veche, la care ati renuntat de nevoie. Seara, mari cheltuieli pentru iubire.

TAUR
Rudele va lauda, dar uita sa-si tina promisiunile mai vechi. Deoarece sunteti constient de cate au pe cap, este de preferat sa le nu aduceti aminte tocmai in weekend.

GEMENI
Este de preferat sa nu fiti excesiv de sincer si sa distrugeti avansurile care vi se fac. Din pricina ironiilor, puteti usor sa fiti catalogat ca fiind prea sarcastic. Seara, vizite nereusite.

RAC
Rezolvati cu mult tact toate problemele de familie, urmand ca pe cele sentimentale sa le rezolve altii. Seara, aveti prea multa incredere in persoane necunoscute.

LEU
Sunt necesare decizii drastice, prin care sa-i faceti pe cei dragi sa va respecte. Aveti grija sa nu va enervati si sa folositi un ton provocator! Seara, multe rude in vizita.

FECIOARA
Chiar daca treceti printr-un impas si nu stiti care decizie este mai potrivita, va veti descurca de minune, indeosebi cu ajutorul persoanei iubite si al prietenilor mai tineri.

BALANTA
Vi se reproseaza ca sunteti foarte rigid, doar pentru ca nu acceptati sa nu se respecte ora de intalnire. Intrati in conflict cu orice persoana care nu tine cont de pretentiile dv.

SCORPION
Stiti ca este necesar sa va impartasiti experienta culinara (mai ales ca nu o faceti gratis), dar aceasta indeletnicire va cam plictiseste. Macar aveti ocazia sa purtati un dialog interesant, scrie ziarulevenimentul.ro.

SAGETATOR
Este necesar sa faceti unele corectii absolut necesare la planurile dv. cele mai importante. Veti pleca mai tarziu in vizita, deoarece va treziti la o ora foarte tarzie.

CAPRICORN
Nu va plac schimbarile care vi se propun, dar nici nu va exprimati clar parerea, stiind ca sunteti in minoritate. Veti suporta repercusiunile mult timp. Autocontrol.

VARSATOR
Toate intalnirile stabilite pentru aceasta zi sunt date peste cap si trebuie reprogramate din cauza unor intrevederi neprevazute. Seara, nu renuntati la vizitele amicilor!

PESTI
Sunteti supus unui "tir" verbal educativ sau aveti dv. de gand sa purtati o discutie lamuritoare cu cei dragi. Din pacate, faceti unele exagerari si sunteti ironizat.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL