Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 24-30 noiembrie 2017. Zodia care se va prăbuşi. Va face schimbarea vieţii!

Friday, 24 November 2017, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Să aibă grijă şi să analizeze lucrurile în profunzime. De multe ori, ceea ce văd este atât de înşelător! Bonomia lor va înviora din nou relaţia de cuplu și relațiile de serviciu. La capitolul iubire, ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite. O săptămână în care sănătatea nu le va da bătăi de cap.

Taur

Afectiv, sunt pe drumul cel bun, chiar dacă este deficitară comunicarea. Dau impresia că nu lasă loc de întors. Sunt irascibile. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, chiar și în afara ţării. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită cheltuieli -  şi le vor face.

Gemeni

Chiar dacă orgoliul şi vanitatea le sunt încă şifonate, vor uita toate aceste stări imediat ce li se va propune o schimbare de macaz -  pentru că vor face schimbarea vieţii lor, într-un nou domeniu profesional în care se vor descurca foarte bine. Nu ştiu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să le ia.

Descoperă ce-ți rezervă astrele în următoarele zile pe clickpentrufemei.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL