Horoscop 17-23 iunie. Zile grele pentru zodii. Planurile sunt date peste cap

Monday, 17 June 2019, 08:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

Începi săptămâna în forţă, cel puţin pe plan amoros. Te afli în proces de consolidare a relaţiilor cu persoanele pe care le iubeşti şi, se pare, că rezultatele sunt mai rapide decât te aşteptai. Fie că ai un partener de puţin timp sau o relaţie de lungă durată, cert este că în aceste zile te vei bucura de armonie şi gesturi de iubire.

Săptămâna aceasta nu stai prea bine la capitolul bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți plangi de milă!

Taur

Săptămâna aceasta trebuie să acorzi o mai mare atenție vieții tale sentimentale.  Ar trebui să renunți la planuri și să profiți de spontaneitatea care te caracterizează. Nimic nu poate sta în calea fericirii voastre dacă reușiți să trăiți clipa. În cazul în care ești singur, nu ezita sa îți faci tot mai mulți prieteni!

În această săptămână vei avea parte de o șansă pe care ai face bine să nu o ratezi!

Gemeni

În această săptămână se anunță conflicte în cuplu. Cel mai probabil, tensiunile dintre tine și partener se rezumă la tăcere, indiferență și ignorare, și nicidecum răfuieli vulcanice. Dacă ești singur, e rost de întâlniri și de distracție, însă fără să te implici sentimental. Acest lucru este în beneficiul tău, în special dacă ai trecut recent printr-o despărțire.

Primele zile ale acestei săptămâni se anunță mai grele decât te așteptai.

Citește continuarea pe eva.ro.

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri