Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gest ȘOCANT al președintelui Braziliei în timpul conferinței de presă în care a anunțat că e infectat cu COVID-19

Wednesday, 08 July 2020, 15:31 Sursă: Realitatea.net

Bolsonaro, care a fost criticat în repetate rânduri pentru minimalizarea impactului virusului, pe care l-a catalogat ca fiind "o simplă răceală", a ținută să le comunice în persoană jurnaliștilor că a contractat infecția cu SARS-CoV-2 și a făcut câțiva pași în spate înainte de a-și scoate masca și a spune: "Uitați-vă la mine. Sunt ok".

Reprezentanții media prezenți la conferința de presă a lui Jair Bolsonaro au fost surprinși de gestul președintelui Braziliei, iar o jurnalistă a părăsit chiar sala. Ecourile acestui gest par să-și facă, în continuare, simțită prezența. Asociatia Presei din Brazilia intentioneză, astfel, să-l denunțe pe Bolsonaro.

Totodată, clipul video în care acesta își dă jos masca în plina pandemie de coronavirus, perioadă în care Brazilia a depășit 1,64 milioane de cazuri de Covid-19 și 66.090 de decese, a devenit viral în Social Media, stârnind o mulțime de critici, scriu jurnaliștii de la The Indian Express

Multe persoane și-au manifestat nemulțumire fața de modul în care acesta a manageriat epidemia de coronavirus de la nivelul țării, iar alții au pus infecția contractată de președinte pe seama "karmei".

 
 
 
 
 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL