Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fratele temutului criminal Râmaru, în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Motivul este șocant!

Saturday, 03 August 2019, 20:59 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul care s-a prezentat ca fiind fratele lui Ion Râmaru, criminalul care a înfricoşat Bucureştiul în perioada 1970-1971, i s-a adresat direct jurnalistului Ovidiu Zară, care a spus că Gheorghe Dincă este rudă cu temutul criminal (familia lui Ion Râmaru şi-a schimbat numele în Dincă, după temutele crime). Imaginile incidentului au fost prezentate la România Tv.

Fratele lui Ion Râmaru l-a întrebat pe Ovidiu Zară de ce a scris că ar fi rude şi l-a anunţat că îl va acţiona în judecată. „Ce treabă am eu cu handicapatul ăsta?“, a întrebat fratele lui Râmaru. „De unde eşti, spune de unde eşti!“, a intervenit Zară. „Din Izbiceni“, a continuat dialogul. „- Şi ai tăi, ai tăi de unde sunt?“, a continuat Zară, încercând să demonstreze că tatăl lui Râmaru, condamnat şi el pentru crimă, ar fi copilărit în aceeaşi localitate cu Gheorge Dincă şi că ar fi rudă.

„De unde rudă eu cu ăsta? Mă, omule, te-ai scleroza cumva?!“, a continuat fratele lui Ion Râmaru, ajungând la motivul decesului tatălui lui Ion Râmaru, moment în care fratele lui Râmaru a acuzat: „Cum a murit? Interesează-te! Unde l-aţi trimis?“, a fost scurtul dialog redat pe post de România Tv.

Ion Râmaru este criminalul în serie care a omorât patru femei şi a agresat alte 10, de care s-a amintit frecvent în ultima săptămână, Gheorghe Dincă fiind comparat cu el şi acreditându-se chiar ideea că cei doi ar fi rudă, informaţie pe care rudele lui Ion Râmaru o contestă vehement.

Sursa: adevarul.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL