Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FOTO-VIDEO Replici DURE și îmbrânceli între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu, în plină stradă

Friday, 05 June 2020, 11:39 Sursă: realitatea.net

 

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a fost prezent, vineri, la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, la Prelungirea Ghencea, şi a intervenit în mod repetat în discursul acestuia.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit chiar înainte de conferința de presă.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a venit cu un dulap, spunându-i candidatului PNL-USR că a stat în dulap în această perioadă.

Imagine

Aurelian Bădulescu i-a reproșat lui Nicușor Dan că nu poartă mască, deși masca este indicată doar în spații închise.

Nicușor Dan nu a fost lăsat să vorbească la începutul conferinței și a vrut să scoată din cadru dulapul adus de reprezentantul PSD de la PMB. 

„Stați la 2 metri de mine, cum spune legea, haideți să nu facem circ”, i-a spus Nicușor Dan. Aurelian Bădulescu i-a replicat: „Nu fii violent, domne! De ce mă împingi?”.

Cei doi au fost la un moment dat la un pas să se îmbrâncească.

După ce Nicușor Dan a început conferința de presă,  viceprimarul Capitalei a intervenit repetat în timpul discursului acestuia.

„Fals!”, „Mințiți!”, „Nu este adevărat!”, a declarat Bădulescu în timpul discursului lui Dan.

În timpul conferinței de presă, după ce câteva persoane au huiduit, viceprimarul PSD al Capitalei a spus că-l înjură pe Nicușor Dan. În acel moment însă a venit și replica trecătorilor, care i-au spus lui Aurelian Bădulescu că de fapt îl înjură pe el.

La un moment dat, deranjat de agitația făcută de Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr pentru a-l da la o parte și i-a spus „Du-te, domnule, de aici!”, iar viceprimarul Capitalei i-a reproșat că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL