Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FOTO/ Traficant de droguri de risc din Suceava, reținut de polițiști

Friday, 24 July 2020, 10:56 Sursă: Realitatea.net

Inculpatul T.E. este o persoană cunoscută organelor de urmărire penală ca având preocupări infracționale pe linia traficului de droguri și consumului de droguri încă din cursul anului 2018, când, în urma unui accident rutier, a fost transportat la spital, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a constatat că acesta consumase cocaină.

La sfârșitul anului 2019, după procesul de recuperare medicală, inculpatul T.E. a reluat activitatea infracțională pe linia traficului de droguri, deținând și vânzând, atât droguri de risc, cât și produse psihoactive.

La data de 23.07.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Suceava au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate recipiente, pungi și plicuri conținând fragmente vegetate susceptibile a fi substanțe cu efect psihoactiv, comprimate medicamentoase, un cântar electronic, telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, sume de bani în lei și valută, precum și înscrisuri”, spun procurorii.

Citește mai multe pe realitateadesuceava.net.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL