Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ford reia activitatea la uzina din Craiova, la începutul lunii mai

Tuesday, 28 April 2020, 15:13 Sursă: Realitatea.net

Potrivit unui comunicat de presă, remis marți, producția va fi reluată treptat, începând cu data de 4 mai la fabricile de producție vehicule și motoare din Craiova (Romania) și Koln (Germania), precum și la uzinele de producție vehicule din Saarlouis (Germania) și Valencia (Spania).

„Odată ce trecem de vârful inițial al pandemiei de coronavirus în Europa, trebuie să ne pregătim pentru noul context, prioritatea principală a planului nostru de ‘revenire la muncă’ fiind legată de implementarea standardelor globale Ford privind distanțarea socială și întărirea protocoalelor de sănătate și siguranță la locul de muncă. Angajații noștri trebuie să știe că facem tot ce putem pentru a le proteja sănătatea”, a declarat Stuart Rowley, președintele Ford Europa.

Producția va începe treptat, acordând prioritate comenzilor clienților noștri și va crește în următoarele câteva luni până la reluarea completă a acesteia. Planurile de producție țin cont de disponibilitatea furnizorilor, de restricțiile de circulație națională și de redeschiderea reprezentanțelor de vânzări ale dealerilor Ford pe piețele cheie, precum și de cererea clienților. Citește continuarea pe realitateadecraiova.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-28 19:39:17
Au revenit sobolanii rosii care au jefuit tara !!!

Sobolanii au jefuit tara si au vindut-o oricarui sarantoc ajuns cu chilotii rupti pe meleagurile astea. Sobolanii au vindut tara si romanii nespalatilor si dusmanilor tarii, au transformat romanii in slugi, cersetori, prostituate, pribegi fara copii si viitor ... huuuuooooo ...

Alte articole din: ACTUAL