Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiul unui celebru cântăreț american, găsit decedat în casă la doar 28 de ani

Thursday, 19 November 2020, 11:12 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al poliției locale, Jeff Lee, care a precizat că ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles au răspuns, miercuri, în jurul orei 13:50, unui apel de urgență medicală.

Bobby Brown Jr. a fost declarat decedat la fața locului și, cel puțin până în momentul de față, moartea sa nu este considerată suspectă.

Într-o declarație de presă trimisă CNN, Nick Szatmari, agentul lui Bobby Brown, a afirmat că nu are de făcut „niciun comentariu” cu privire la decesul tânărului în vârstă de  28 de ani.

Vă reamintim că familia Brown a suferit mai multe pierderi în ultimii ani. Whitney Huston, celebra cântăreață care a fost căsătorită cu Bobby Brown până în anul 2007, a murit pe 11 februarie 2012, după ce s-a înecat accidental într-o cadă, conform medicilor legiștii. Presa a scris însă că bolile de inimă și consumul de cocaină s-ar fi aflat, de fapt, printre factorii care ar fi contribuit la deces.

Trei ani mai târziu, fiica cuplului Whitney Huston - Bobby Brown, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită leșinată în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Scenariul părea, astfel, să se repete. 

Ea a fostprimit îngrijiri medicale într-un spital și apoi într-un centru de îngrijire timp de aproximativ șase luni, mai exact până la moartea sa, în iulie 2015. Autopsie a arătat că intoxicația cu medicamente și înecul au dus la pneumonie și leziuni cerebrale, ceea ce a dus la moartea tinerei de 22 de ani.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL