Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Finala Cupei României. Când va avea loc unul dintre cele mai aşteptate meciuri de fotbal ale anului

Monday, 07 May 2018, 18:42 Sursă: REALITATEA.NET

"Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai la Bucureşti, pe Arena Naţională. Am considerat că nu ar fi corect în spiritul competiţiei ca finala să aibă loc pe stadionul uneia dintre semifinaliste. Dacă decizia era luată la începutul sezonului nu s-ar mai fi dat naştere interpretărilor", a anunţat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Finalistele Cupei României se vor afla după disputarea returului semifinalelor, care sunt programate în această săptămână: 9 mai FC Botoşani - CS U Craiova (în tur 1-5), 10 mai Gaz Metan Mediaş - AFC Hermannstadt (în tur 0-1).

Tot în 27 mai pe Arena Naţională se va disputa şi finala Cupei României Elite 2018, la categoria de vârstă Under 19, în deschiderea finalei de seniori, la o oră ce va fi comunicată ulterior.

De asemenea, în cadrul şedinţei de luni a Comitetului Executiv s-a decis ca Supercupa României să se dispute pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în luna iulie, la o dată ce va fi anunţată ulterior. 

Barajul pentru promovarea în Liga I se va desfăşura în două manşe, 9 şi 13 iunie. Echipele participante la baraj sunt ocupanta locului 12 din Liga I şi echipa clasată pe poziţia a treia în Liga 2. Ordinea disputării partidelor va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Comitetul Executiv a decis ca ediţia 2018-2019 să înceapă în 21 iulie 2018 şi să se încheie în 2 iunie 2019.

Sursa

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL