Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Situație revoltătoare: Fiica și mama unei femei internate cu COVID-19, plimbate între spitale pentru testarea coronavirus

Monday, 06 July 2020, 00:30 Sursă: realitatea.net

 

Emilian Imbri, managerul Institutului "Victor Babes", a anunțat ca familia "s-a reunit" si cele trei persoane sunt acum internate in acelasi salon.

Cat priveste explicatiile pentru aceasta situatie dramatica pentru pacienti, medicul spune ca "daca cautam vinovati o sa-i gasim, daca raman practic lucrurile asa, s-a rezolvat", a declarat Emilian Imbri, duminica, la un post TV, potrivit ziare.com.

„S-au reunit acum. Colegii mei au reusit sa faca un salon, sa stea cu totii. Au fost niste probleme la inceput, pentru ca se pare ca cei de la DSP nu au raspuns ca sa faca testele la solicitarea lor. De altfel, nu este o greseala, pentru ca testarea se face dupa cateva zile de la contact.

Insa, ei au acuzat ceva simptome si s-au speriat. Si atunci, sigur, au fost niste schimbari. Acasa, la spital, acasa si acum din nou internati, pentru care sigur ca, la un moment dat, daca cautam vinovati, o sa-i gasim, daca raman practic lucrurile asa... s-a rezolvat. Incercam sa facem tratamentul si vedem cat de repede se rezolva.

Pe noi ne bucura ca astfel de persoane nu cer sa plece acasa, conform legislatiei care le permite acest lucru, sau ca nu au refuzat internarea. Este un lucru pozitiv care ne face sa ne simtim mai siguri un pic".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL