Fetiţă cu laringită, moartă de la o INJECŢIE, la 40 de minute de la internare

Thursday, 09 October 2014, 10:13, Sursă: REALITATEA.NET

Anchetă la Spitalul Municipal din Huşi, după ce o fetiţă de 4 ani a murit de la o banală injecţie. Copilul a fost adus de părinţi, iar medicii i-au pus diagnostul de "laringită". Deşi pare incredibil, la numai 40 de minute de la internare, fetiţa a încetat din viaţă, spre disperarea părinţilor. Aceştia sunt convinşi că medicii i-au administrat antibiotice fără să o testeze dacă este alergică la astfel de medicamente.

Adaugă părerea ta

O familie din localitatea vasluiană Buneşti-Avereşti acuză de malpraxis cadrele medicale de la Spitalul Municipal Huşi, după ce fetiţa lor, în vârstă de 4 ani, a murit în condiţii suspecte, în urmă cu câteva zile, la 40 de minute de la internarea în unitatea medicală.

Diagnosticată de către medicul de gardă cu "laringită acută, cu sindrom febril”, copila a primit tratamentul adecvat pentru o astfel de boală, informează MEDIAFAX. Părinţii fetiţei cred însă că medicul i-a administrat antibiotic fără a i se face înainte un test în urma căruia să se stabilească dacă este alergică la respectivul medicament.

În aceste condiţii de moarte suspectă, poliţiştii de investigaţii criminale au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de culpă medicală, fiind ridicate toate documentele de la spitalul din Huşi referitoare la acest caz.