Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Femeie UCISĂ după ce un aparat de cafea A EXPLODAT, la Vaslui

Monday, 03 October 2016, 19:13 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia în vârstă de 43 de ani a ajuns în stare critică la spital, cu şanse minime de supravieţuire, din cauza numeroaselor răni suferite, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui.

Victima a intrat în stop cardio-respirator în Unitatea de Primiri Urgenţe, la scurt timp după ce fusese adusă de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

”Pacienta avea ambele membre superioare amputate, cu evisceraţie şi faţa plină de plăgi. Din păcate, toate aceste leziuni au condus la decesul femeii, chiar dacă medicii au depus eforturi pentru a o salva”, a declarat, luni, pentru News.ro managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Starea celei de-a doua victime, o clientă care se afla în magazin în momentul exploziei, este una stabilă, fără a-i fi pusă viaţa în pericol.

Femeia de 43 de ani care a murit era mamă a doi copii, de 5 şi 15 ani, soţul fiind plecat la muncă în străinătate. Magazinul în care a avut loc explozia este situat în faţa casei de locuit, fiind o afacere de familie.

În urma exploziei, au fost sparte şi geamurile magazinului, vecinii care au auzit zgomotul fiind cei care au sunat la numărul de urgenţă 112.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL