Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Femeia care şi-a făcut o casă de vis în cea mai micuţă rulotă

Tuesday, 01 September 2015, 23:34 Sursă: REALITATEA.NET

Deși este miniaturală, casa Linei arată pur și simplu perfect, interiorul acesteia fiind căptușit cu lemn de nuanțe naturale. Arhitectul susține că a fost mereu atrasă de căsuțe mici și, odată ce s-a văzut absolventă a unei facultăți ce promovează designul și construcția prietenoasă mediului, și-a cumpărat o rulotă și a transformat-o într-o casă pe roți, de toată frumusețea. Pentru că a fost plăsmuirea visului ei, casa a fost numită „The Lucky Penny” – „Moneda norocoasă”.

Chiar dacă are o suprafață de doar 30 de metri pătrați, locuința este, vizual, spațioasă, iar asta, grație designului. Pentru a economisi spațiul, dulăpioarele s-au transformat în scări, iar ferestrele au fost mutate pe tavan.

După ușă, se află o cabină mică de duș, dotată și cu un WC bio. The Lucky Penny posedă și un frigider mic, iar patul se dezasamblează cu ușurință, transformându-se într-un dormitor mare. Important e că locuința posedă și o chiuvetă.

Lina locuiește aici cu o pisică, însă cu siguranță că nu ar întâmpina vreo problemă dacă la ea s-ar muta cu traiul încă cineva. Tânăra este o dovadă vie a faptului că fericirea nu necesită spații largi și condiții de lux. Mai mult, economia și traiul în armonie cu natura sunt niște principii care contribuie la fericirea zilnică.

Sursa: ea.md.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL