Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fără glumă! Gabriela Firea, mândră de porecla ”primarul voucher”

Thursday, 18 October 2018, 14:37 Sursă: REALITATEA.NET

Ziua de joi a fost cea în care primarul Bucureștiului Gabriela Firea a pierdut votul pentru oferirea unui voucher pentru șoferi, dar l-a câștigat pe cel pentru oferirea unui voucher pentru aparatele ortodontice ale copiilor.

A fost și ziua în care a primit porecla de ”primarul voucher”.

„“Primarul voucher”, aşa o să fiţi cunoscută, aşa veţi rămâne în amintirea bucureştenilor. Iniţial am crezut că ne propuneţi o simulare a traficului. Eu zic să-l lăsaţi în pace aşa cum este, că şi aşa abia se târâie. Să vrei să faci tu, ca primărie, un sistem de car-sharing, în condiţiile în care există deja aşa ceva pe piaţă, asta înseamă să nu înţelegi cum funcţionează lucrurile. Acest aşa-zis proiect este ca apa sfinţită şi nu va schimba cu nimic în bine vieţile bucureştenilor”, a spus consilierul general PNL Cătălin Deaconescu, cu referire la proiectul deocamdată eșuat al Gabrielei Firea. 

A fost respins proiectul de "car sharing" propus de Firea pentru șoferii din București 

Firea a decis însă să își transforme porecla în renume.

„Mă onorează. Prefer să fiu primarul care gândeşte bugetul municipalităţii pe direcţii principale de acţiune, avem proiecte în lucru, proiecte noi şi trebuie să le terminăm şi pe cele începute pe care le-am găsit blocate. Sunt mândră că mă numiţi aşa, pentru că încă din campanie am spus: investiţii, dar şi parte socială. La ce vouchere vreţi să renunţăm? La cele pentru persoanele cu dizabilităţi? Şi cum să lăsăm traficul aşa? Sunteţi masochist? Îl vreţi aşa cum l-aţi lăsat dumneavoastră?”, a răspuns Firea.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL