Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A fost respins proiectul de "car sharing" propus de Firea pentru șoferii din București

Thursday, 18 October 2018, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

Primarul General era ferm convins că a găsit soluția minune la traficul de coșmar din București: 500 de lei pe lună de combustibil, bani decontați de la primărie, celor care împart mașina. Din nefericire, Consiliul general a respins proiectul.

"Traficul a crescut în Capitală pentru că s-au putut achiziționa mașini ieftine, asta e situația cu care ne confruntăm. Azi dezbatem și votăm acordul de principiu despre car sharing. A înnăbuși orice initiativă nu e normal, asta coroborată și cu altele. Aceste măsuri vor ajuta la ameliroarea traficului și reducerea poluării. Cei care vor minți vor trebui să dea banii înapoi", a declarat Gabriela Firea în ședința Consiliului PMB.

Consilierii generali din opoziţie şi ONG-urile au criticat acest proiect, spunând că este doar o măsură populistă care nu va rezolva adevăratele probleme ale traficului.

Consilierul general PNL Cătălin Deaconescu a numit-o pe Firea „primarul voucher", spunând că aşa va rămâne în amintirea bucureştenilor. Firea a replicat că o onorează această catalogare, potrivit News.ro.

Proiectul de hotărâre a fost respins cu 27 de voturi „pentru", 24 de voturi „împotrivă" şi două abţineri.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL