Falsul medic italian învățase cel mai probabil de pe Youtube tehnica operațiilor

Wednesday, 06 February 2019, 12:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un chirurg estetician din București, Victor Schwartz, susține că l-a văzut de mai multe ori în sala de operație pe falsul chirurg italian Matteo Politi și că acesta, pe lângă faptul că nu avea studii, nici măcar nu se spăla pe mâini înainte de intervenții, nu dezinfecta și nu folosea mănuși.

„L-am văzut de mai multe ori în sala de operație, la o clinică privată unde lucram amândoi. Pe lângă faptul că nu avea studii, era o catastrofă din punct de vedere al procedurilor standard. Nu dezinfecta nimic, lucra fără mănuși și nici măcar nu se spăla pe mâini”, a declarat, pentru Mediafax, Victor Schwartz, chirurg estetician.

Victor Schwartz explică și cum a fost posibil ca un individ fără studii medicale să facă, totuși, intervenții chirurgicale.

„A fost o clinică privată care l-a promovat la început, apoi și-a făcut singur reclamă. El făcea rinocorecții și liposucții, dar evident, le făcea foarte prost, nu avea tehnică, nu respecta procedurile. Cred că s-a uitat foarte mult pe Youtube la operații de acest gen, că să poată avea idee despre aceste intervenții”, mai spune Schwartz.

Acesta nu exclude ca în zilele următoare să apară multe persoane, îndeosebi femei, care să suțină că au fost operate de falsul medic italian și care acum au probleme din punct de vedere medical.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE