Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Explozie puternică într-un bloc din Cluj. O persoană a fost grav rănită, 12 apartamente afectate

Thursday, 26 January 2017, 12:31 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: La locul deflagrației a fost și primarul Emil Boc, pentru a vedea care sunt pagubele. Primarul a spus că are pregătite locuințe sociale în cazul în care locatarii nu vor putea să se întoarcă în locuințe.

UPDATE: Potrivit pompierilor clujeni, o persoană a fost grav rănită în explozia care a avut ca și cauză o acumulare de gaze. 12 dintre cele 15 apartamente ale blocului au fost afectate de explozie, la fel ca și structura de rezistență a clădirii.

În total au fost evacuate 7 persoane, 5 dintre acestea fiind asistate de echipajele de prim ajutor. În afară de persoana arsă și transportată la spital, celilalţi locatari sunt doar în stare de șoc și nu răniți.

"Trei dintre apartamentele din bloc au fost afectate și de incendiul care a urmat exploziei", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Incendiu a fost stins și se face evaluări pentru fiecare apartament în parte pentru a se stabili dacă locatarii se pot întoarce acasă.

UPDATE. O persoană a fost rănită în deflagrația care a avut loc la ultimul etaj al blocului, scrie citynews.ro

Deocamdată nu se ştie cu exactitate ce anume a provocat explozia. Reprezentanţii firmei distribuitoare de gaze se află la faţa locului pentru că împreună cu poliţiştii şi pompierii să stabilească împrejurările în care s-a întâmplat totul.

(w500) <p>Sursa f

Foto: citynews.ro

ISU Cluj a informat că explozia a avut loc 'la un bloc de locuințe de pe strada Migdalului'.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat, pentru Agerpres, că deocamdată nu se știe dacă sunt victime.

'E vorba de o explozie la un apartament. Se pare că e o explozie un pic mai puternică și se pare că sunt și ceva probleme la structură. Deocamdată atât știm', a spus Andrei Biriș.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL