Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXIT POLL. REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. SURPRIZĂ URIAŞĂ ULTIMA ORĂ

Sunday, 02 November 2014, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. EXIT POLL. Potrivit unui Exit Poll realizat de ACL, datele de la ora 13:00 arata in felul urmator:

Victor Ponta - 39%
Klaus Iohannis - 30%
Monica Macovei - 8%
Calin Popescu Tariceanu - 5%
Elena Udrea - 4%

Potrivit datelor obtinute de HotNews.ro, Ponta se afla pe un trend de scadere, iar Iohannis creste.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Astăzi, în primul tur al ALEGERILOR PREZIDENŢIALE 2014, 18.296.567 de cetățeni români cu drept de vot sunt așteptați la urne pentru a-și desemna președintele.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Campania electorală s-a încheiat în dimineața zilei de sâmbătă, la ora 7:00. După această dată, au fost interzise acțiunile de tip electoral. Astăzi, secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la ora 21:00.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Udrea: Am votat pentru calea democraţiei

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea s-a prezentat, la ora 9:00, la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", din Bucureşti, pentru a-şi exprima votul.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Am votat conştientă că România se află la o răspântie istorică de drumuri. Am votat pentru calea democraţiei, justiţie independentă, stat de drept puternic, dar şi pentru prosperitate, pentru un preşedinte care să fie în stare să construiască cevaîn România, să ducă România măcar un pas înainte. Am votat pentru un preşedinte puternic, implicat, patriot, liber de butoane, neşantajabil", a spus Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a votat împreună cu soţia Daciana şi cu primarul Oprescu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul la preşedinţie şi, în acelaşi timp, premier al României, Victor Ponta, a votat la Şcoala nr. 17 din Bucureşti, alături de soţia Daciana şi de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Sunt convins şi optimist că după 25 de ani după ce ne-am câştigat o libertate pe care ne-o dorim foarte mult vom pune punct unei tranziţii", a declarat Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Iohannis a votat alături de soţie. Zi specială în familia candidatului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis a votat la Sibiu, alături de soţia lui. Candidatul la preşedinţie şi-a făcut apariţia la urna de vot la ora 09:30, la Şcoala nr. 4 din Sibiu.

"Am votat pentru România lucrului bine făcut. Am emoţii, până se termină ultima rundă de voturi", a declarat Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Băsescu: Românii să vină la vot! Niciun candidat nu seamănă cu mine

ALEGERI PREZIDENŢALE 2014. "Este clar pentru mine că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte, după 10 ani va veni alt tip de preşedinte. Problema este să fie unul care să continuie consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă", a declarat Traian Băsescu.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL