Eveniment astral cu influențe majore în viața zodiilor: căderi emoționale

Tuesday, 15 October 2019, 20:42, Sursă: REALITATEA.NET

Săptămâna aceasta este marcată de un eveniment astral cu influențe subtile în viața zodiilor, pentru că tulbură apele emoțiilor profunde și poate scoate la suprafață lucruri de care vrem să ne ferim. Mercur în Scorpion se află în trigon cu Neptun în Pești, ceea ce va activa energiile latente ale acestor două semne acvatice și nocturne.

Adaugă părerea ta

Dacă Mercur în Scorpion scoate la iveală emoțiile cele mai ascunse, Neptun, planeta care guvernează Peștii, aduce iluzii și confuzie asupra unora dintre semnele zodiacale. În vreme ce efectele vor fi vagi la unele zodii (dispoziții schimbătoare, stări trecătoare de iritare și capricii), la altele pot să apară adevărate căderi emoționale.

Berbecul se simte tensionat

Se aglomerează multe în responsabilitatea Berbecului în această săptămână, astfel că are sentimentul că nu poate face față numărului mare de sarcini. Va munci zi și noapte ca să rezolve detalii legate de un eveniment care va avea loc în curând, astfel încât timpul rămas pentru parteneri și familie este destul de limitat. Iată de ce săptămâna în curs va provoca tensiune și bătăi de cap, dar weekendul va aduce o binemeritată relaxare în afara orașului.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Alte articole din: Ultimele Stiri