Eurovision 2015. Iuliana Marciuc a fost jefuită în Viena

Tuesday, 19 May 2015, 19:48, Sursă: REALITATEA.NET

Eurovision 2015. Probleme pentru Iuliana Marciuc la Eurovision! Cunoscuta realizatoare tv a ramas fara bani si acte la Viena, dupa ce a fost “controlata” la buzunare de un hot.

Eurovision 2015. Iuliana Marciuc a trecut prin momente cumplite in Austria! Vedeta a fost jefuita si a ramas fara nimic la Eurovision.

Eurovision 2015. Voltaj concurează, în această seară, în prima semifinală

Surse de la Viena sustin ca incidentul s-a petrecut in urma cu o zi si a marcat-o puternic pe Marciuc. “Ieri dimineata, Iuliana se afla pe strada, in apropiere de hotelul in care se afla delegatia Romaniei si, la un moment dat, un individ i-a sustras portofelul in care avea banii si toate actele, inclusiv cele de identitate. Speriata, Marciuc nu si-a revenit din soc minute bune, in plus, a fost daramata  psihic toata ziua. Totusi, cand si-a mai revenit, ea a apelat la autoritatile locale pentru a-si rezolva cat mai curand situatia si a nu avea probleme la iesirea din Austria, intrucat nu mai are nici buletin si nici pasaport”, au spus persoane de la fata locului, pentru wowbiz.ro.

Eurovision 2015 este cea de-a 60-a ediție a celebrului concurs de muzică organizat de European Broadcasting Union (EBU), care este cea mai importantă asociație a posturilor publice de televiziune din Europa.

Trupa Voltaj va cânta melodia ”De la capăt”, care a ieșit pe primul loc în selecția națională pentru Eurovision 2015.

Eurovision 2015. Glumele britanicilor pentru românii de la Voltaj, înaintea semifinalei Eurovision

 

România nu a reușit niciodată să se claseze mai sus de locul 3 în clasamentul final. Primii care au reușit această performanță au fost Luminița Anghel și Sistem, la Kiev, în 2005, în timp ce în 2010, Paula Seling și Ovi au urcat pe podium la Oslo.

 

Acum, alți cinci ani mai târziu, Voltaj încearcă să repete rezultatul și chiar să îl depășească. Românilor le va fi însă foarte greu.

 

Eurovision 2015. Voltaj, veste importantă înainte de prima semifinală Eurovision


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage