Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan: ”Am votat cu gândul la gazul primit în nas și ochi pe 10 august 2018”

Sunday, 06 December 2020, 10:52 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

”Am votat cu gândul la o Românie care se reconstruiește, care să fie puternică, respectată, apreciată într-o Europă care își primește toți cetățenii. Am votat pentru un parteneriat asumat cu Președintele Klaus Iohannis. Am votat pentru modernizarea și dezvoltarea României.

Am votat cu gândul la zilele și nopțile în stradă în ianuarie 2017 și la gazul primit în nas și în ochi pe 10 august 2018, pentru ca niciodată să nu se mai întâmple așa ceva.

Am votat pentru ca românii să aibă șansa la un Plan Marshall care acum, cu ajutorul banilor europeni, îl poate avea.

Am votat pentru o Românie în care cetățenii să poată reveni acasă și am votat cu gândul că în această zi sfântă, Sf. Nicolae, românii vor avea o renaștere după 30 de ani de chin.

Un vot proeuropean pentru o Românie care va avea respect și care trebuie să redevină la ce a fost în perioada interbelică, atunci când eram o forță la nivel european”, a declarat europarlamentarul PNL.

Rareș Bogdan a făcut apel la români să iasă la vot duminică, pentru că este singurul mod de a-și exprima nemulțumirile, și a dat asigurări că riscul de infectare cu noul coronavirus este foarte redus.  

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL