Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Este Putin responsabil de asasinarea lui Boris Nemțov?" Reacţia unui politician român pe Facebook

Saturday, 28 February 2015, 13:21 Sursă: REALITATEA.NET

"Este Putin responsabil de asasinarea lui Boris Nemțov, mare figură reformatoare a epocii Elțin și oponent al puterii actuale? Oricum, chiar dacă acest oribil asasinat nu a fost săvîrșit la comanda președintelui rus, este înfiorător că asemenea lucruri se întîmplă în Rusia", scrie deputatul Toader Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Boris Nemţov, unul dintre principalii opozanţi ai liderului de la Kremlin, a fost ucis cu patru gloanţe în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul Moscovei.

Asasinarea opozantului rus Boris Nemțov, ucis de gloanțe în centrul Moscovei în noaptea de vineri spre sâmbătă, "poartă semnele unui omor la comandă și este în mod clar o provocare", a declarat președintele rus Vladimir Putin citat de purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, informează Agerpres.

"Putin a declarat că acest asasinat brutal poartă semnele unui omor la comandă și este în mod clar o provocare", a declarat purtătorul său de cuvânt, adăugând că președintele a cerut Comitetului de anchetă, Ministerului de Interne și FSB (fost KGB) să ancheteze asupra acestui asasinat.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL