Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Esca revine în presa scrisă. Vezi cine se mai lansează pe hârtie

Tuesday, 18 October 2016, 19:21 Sursă: REALITATEA.NET

Îndrăgita prezentatoare tv a mai spus că cele 10.000 de exemplare ale revistei vor fi oferite, nu vândute și a adăugat că pentru a ajunge la publicul țintă nu se va baza pe distribuția clasică.

“Spre deosebire de revista la care am lucrat în trecut, acum voi ști exact că va ajunge la public. Nu mai depind de distribuția clasică. Nu mă mai lovesc de faptul că în aumite chioșcuri se termină mai repede, iar din altele am retururi.

VEdeta ProTV a explicat și de ce a ales printul într-un moment în care mai toată lumea vorbește fie de un declin dramatic, fie chiar de moartea printului.

“Toți venim din print și ne-am dorit foarte mult. Ne-am spus că atunci când avem posibilitatea să ieșim și pe hârtie, să o facem”, a mai declarat Esca.

Tot pe print va apărea și o nouă publicație economică, în toamna aceasta. Mai exact, pe 24 octombrie, revista de business NewMoney va putea fi achiziţionată de la retaileri specializați de presă și pe bază de abonament.

New Money este numele noului proiect de print care va strânge laolaltă nume importante din presa economică şi nu numai, printre ei și Edward Pastia, realizator ale emisiunii “Banii vorbesc” difuzată la Realitatea TV.

Echipa editorială a revistei New Money va fi condusă de Ionuţ Ancuţescu (redactor-şef), care a mai lucrat, printre altele, la Business Magazin, Capital, Forbes şi Adevărul Financiar.

Proiectul noii apariţii editoriale este finanţat de omul de afaceri Sacha Dragic, care mai deţine în ţara noastră, printre altele, casa de pariuri sportive Super Bet.

Ediţia pilot a revistei a fost lansată, urmând ca pe data de 24 octombrie să apară primul număr din New Money. Frecvenţa apariţiilor va fi bilunară până la sfârşitul anului, urmând ca, din 2017, noua revistă economică să fie editată săptămânal.

Revista New Money, care urmează să fie lansată pe piață săptămâna viitoare, va conține articole din Bloomberg BusinessWeek, în urma unui acord semnat de publisherul din România cu producătorul de conținut din SUA.

New Money va publica materiale din Bloomberg Business Week din diverse domenii, de la politică externă la analize de companii și studii de piață. Revista din România va publica lunar 6-7 articole din titlul internațional.

Echipa editorială a publicaţiei îi va avea în componenţă pe: Ionuţ Ancuţescu (redactor-şef), Carol Dan (energie, industrie), Cristina Dobreanu (antreprenoriat), Mimi Noel (extern), Florel Manu (retail, turism, imobiliare), Alexandra Pele (asigurări, finanţe, bănci), Răzvan Ţupa (cultură), Maximilian Turza (Art Director), Raduly Laszlo (foto).

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL