Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Top 6 cele mai ieftine masini de spalat rufe cu tot cu uscator

Wednesday, 17 August 2016, 10:55 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista cu toate masinile de spalat rufe cu uscator ce sunt la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul promotiei Saptamana electrocasnicelor prin care preturile sunt scazute chiar si cu 65% pentru anumite produse. Noi am selectat pentru acest articol 6 modele de masini de spalat rufe ce sunt dotate si cu uscatoare, foarte utile pentru a salva timp si energie.

eMAG - Saptamane electrocasnicelor - Masina de spalat rufe Indesit Innex

Masina de spalat rufe de la Indesit, modelul Innex este dotata cu uscator de rufe, fapt care te salveaza de o multime de timp. Masina are o capacitate de incarcare cu rufe murdare pentru spalare de 7kg iar pentru uscare de 5kg. Face parte din clasa energetica A, are 1400 RPM si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - LG

O alta masina de spalat rufe, dotata si cu uscator, unul dintre cele mai ieftine modele este produs chiar de LG. Masina este de tip Inverter Direct Drive si poate spala 8kg de rufe, iar pentru uscare capacitatea sa este de 5kg. Masina face parte din clasa energetica B si are 1400 rotatii pe minut. Oferta cu 19% discount poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat rufe cu uscator Sharp

Sharp este un brand renumit pentru calitatea electrocasnicelor sale, incluzand si masinile de spalat rufe dotate cu uscator. Aceasta masina de spalat poate fi incarcat cu pana la 9kg de rufe murdare si 6kg pentru uscare. Masina are 1400 RPM si face parte din clasa energetica A. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Hotpoint

Continuam prezentarea celor mai bune oferte cu o masina de spalat cu uscator foarte avantajoasa. Masina produsa de Hotpoint are o capacitate de incarcare de 8kg pentru spalare si 6kg pentru uscare, 1400 RPM si face parte din clasa energetica A. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Whirlpool

30% reducere pentru masina de spalat rufe produsa de Whirlpool, unul dintre cei mai important producatori din acest domeniu. Masina de spalat este din gama 6th Sense, are 1600 rotatii pe minut, una dintre cele mai bune, capacitate de spalare a 9kg de rufe si de uscare 7kg. Motorul este de tip inverter si face parte din clasa energetica A. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat rufe Electrolux

Ultimul model de masina de spalat cu uscator pe care vi-l prezentam este produs de Electrolux, gama Dual Care si are capacitate de incarcare pentru spalare de 7kg, iar pentru uscare de 4kg. Masina face parte din clasa energetica B si are 1400 RPM. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL