Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Saptamana electrocasnicelor scade preturile foarte mult pentru aragazuri

Wednesday, 17 August 2016, 10:29 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista tuturor ofertelor din promotia Saptamana electrocasnicelor poate fi consultata AICI.

eMAG are in aceasta saptamana reduceri ce ajung chiar si la 65% in unele cazuri. Electrocasnicele sunt foarte avantajoase in aceasta perioada, iar noi am selectat in cadrul acestui articol cele mai bune 5 oferte de aragazuri.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Aragaz Studio Casa Monza 9060

Modelul de aragaz Monza de la Studio Casa este dotat cu 5 ochiuri, are dimensiune de 90cm si culoarea neagra. Cuptorul este foarte spatios, modelul de aragaz se regaseste in stoc limitat in acest moment si se epuizeaza rapid pentru ca are un pret redus cu 35%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Hota si Aragaz Studio Casa

Ceva mai ieftin ca modelul precedent, dar tot cu o reducere foarte mare de pret si in plus cu tot cu hota, este aragazul alb de la Studio Casa. Acest pachet de aragaz si hota de culoare alba costa impreuna sub 1000 de lei si beneficiaza de 30% reducerei. Hota e dotata cu un singur motor. Oferta pentru intreg pachetul poate fi gasita AICI.

eMAG - Aragaz Arctic

Am selectat si cateva modele de aragazuri produse chiar in Romania de catre brandul Arctic. Acest aragaz are reducere de 28% in aceasta perioada, este una ragaz prevazut cu 4 arzatoare pe gaz desi aprinderea se poate face si electric. In plus, aragazul de la Arctic are functiile de grill si rotisor, iar dimensiunea sa este de 50cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Arctic

Tot de la Arctic va mai prezentam un aragaz la fel de bun, insa este unul dintre cele mai ieftine modele ale promotiei. Aragazul e pe gaz si are 50 cm dimensiune, fiind dotat cu 4 arzatoare. Reducerea de pret este de 27% si costa sub 600 de lei. Oferta o gasiti AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Aragaz Beko

Ultimul model pe care vi-l prezentam in cadrul articolului este produs de Beko, un brand cu renume in materie de electrocasnice de mare calitate. Aragazul, desi este foarte performant costa sub 1000 de lei dupa o reducere de 25% de la eMAG, e dotat cu 4 arzatoare cu aprindere electrica si are functiile de grill si rotisor. In plus, aragazul are si un timer iar stratul exterior este din inox argintiu foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi consultat AICI.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL