Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - 6 frigidere cu reduceri de pana la 37%

Tuesday, 16 August 2016, 20:02 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista tuturor ofertelor din cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie foarte avantajoasa in aceasta saptamana. Preturile mai multor electrocasnice mari sunt scazute chiar si cu 65% in anumite cazuri.

Noi am selectat in acest articol 6 dintre cele mai bune oferte la frigidere, iar discounturile ajung pana aproape de 40%.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Frigider Arctic

Producatorul Arctic este chiar din Romania iar produsele lor sunt de foarte mare calitate, dar au si preturi foarte avantajoase care acum sunt si mai mici la eMAG. Frigiderul pe care vi-l recomandam are una dintre cele mai mari reduceri, de 37%, este un frigider cu doua usi, volum de 253l, face parte din clasa energetica A+ si are doar 151cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Frigider cu doua usi BEKO

Un alt frigider cu doua usi de la eMAG foarte avantajos este cel produs de Beko. Acest frigider are o reducere de 33%, are un volum total al celor doua compartimente foarte generos de 565l, foloseste functia Neo Frost si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are o inaltime de 182cm si stratul exterior este din inox antiamprenta foarte usor de curatat. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Sharp

Frigiderul de la Sharp are o reducere de 32% in cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor. Acest frigider are culoarea neagra, foarte eleganta si potrivita pentru orice fel de bucatarie. Frigiderul are volum de 541l, face parte din clasa energetica A+ si foloseste Ioni Plasmascluster. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Beko

26% reducere pentru frigiderul cu doua compartimente de la Beko. Acest frigider e dotat cu doua usi, are volum de 341l, face parte din clasa energetica A+ si are o inaltime de 175cm. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Frigider LG

O oferta foarte avantajoasa pentru un frigider de mare calitate si cu volum generos este si cea pentru frigiderul cu doua usi de la LG. Aecst frigider foloseste tehnologia de ultima ora NO FROST pentru a nu produce gheata, are volum de 438l si face parte din clasa energetica A++. Oferta completa si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Frigider Arctic

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru un frigider produs tot in Romania, de Arctic, un frigider cu doua usi, volum de 278l, inaltime de 162cm si care face parte din clasa energetica A+. Pretul cu 24% reducere poate fi gasit AICI.

 
Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL