Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – Mobile Days – Sunt ultimele ore de reduceri la telefoanele mobile

Wednesday, 16 March 2016, 10:14 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista completa cu telefoanele din promotia Mobile Days este AICI.

eMAG incheie in cateva ore una dintre cele mai mari promotii pe care le-a desfasurat in acest inceput de an. eMAG a redus pretul telefoanelor mobile cu pana la 25% iar noi va prezentam ce oferte mai sunt disponibile.

eMAG – Apple iPhone 6

Telefonul mobil iPhone 6 cu memorie de 64 GB are un pret redus cu 22% si beneficiaza de un cadou ce consta intr-un acumulator extern de la eboda foarte util. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – LG G4

LG G4 este un telefon ce exceleaza la design, avand spatele din piele, dar si la pret in cadrul promotiei Mobile Days. Reducerea acestui telefon mobil este de 21%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefonul Huawei P8

Telefonul mobil Huawei P8 este foarte avantajos ca pret, are reducere de 29%, foloseste cea mai noua tehnologie de transfer de date 4G si are o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5 Neo

Daca sunteti fani ai produselor Samsung, acum aveti ocazia sa achizitionati un telefon mobil destul de scump cu reducere de 22%. Samsung Galaxy S5NEO are 4G, 16 GB memorie si un acumulator extern cadou. Oferta Mobile Days poate fi gasita AICI.

eMAG – Lenovo A7010

Doua calitati desavarsite ale telefonului mobil Lenovo A7010 sunt faptul ca are un pret foarte avantajos si ca poate administra doua cartele SIM deodata. Telefonul mobil e dotat si cu un acumulator extern eboda. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A5

Tot din seria Galaxy care a fost una foarte reusita a celor de la eMAG, telefonul A5 are o oferta buna in aceasta perioada, foloseste tehnologie 4G si are o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Asus ZenFone Max

Acest telefon mobil beneficiaza de discount de 11% si ajunge sa coste sub 1000 de lei, dar este un telefon foate puternic ce are dual sim, memorie 16 GB si 4G. Oferta de la eMAG este AICI.

eMAG – Samsung I9301i Galaxy S3

Este un model ceva mai vechi de la Samsung insa care beneficiaza de toata calitatea brandului atat de renumit. Telefonul are si un acumulator extern pentru extinderea vietii bateriei, dar si un discount de 22%. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Allview A7 Lite

Telefonul Allview este produs in Romania si are un pret foarte avantajos, dar si calitate desavarsita. Telefonul are mmeorie de 8 Gb si dual sim. Toate detaliile pot fi consultate AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL