Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – 7 telefoane mobile la oferta speciala de Paste. Cat au ajuns sa coste iPhone si Samsung

Monday, 25 April 2016, 11:36 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – lista completa cu telefoanele mobile la reducere de Paste poate fi gasita AICI.

eMAG are mai multe oferte exceptionale pentru telefoanele mobile, chiar in perioada de Paste cand cei mai multi dintre clienti sunt interesati de aceste gadgeturi. Noi am selectat si va prezentam principalele oferte la cele mai tari telefoane mobile ale momentului.

eMAG – iPhone 5S

Cel mai ieftin telefon mobil din aceasta gama si din aceasta categorie de la eMAG este Iphone 5S, un telefon de exceptie care foloseste inca tehnologie foarte actuala desi este un model ceva mai vechi. Din fericire pretul sau este foarte avantajos, iar de la eMAG beneficiaza si de un discount de 25%. Pretul poate fi gasit AICI.

iPhone 6S – eMAG

Un discount important are chiar si telefonul mobil iPhone 6S care are un pret foarte avantajos disponibil la eMAG doar in perioada de Paste. Telefonul este de culoare Rose Gold si are o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone 6

Modelul classic de iPhone 6 are un pret redus de la eMAG cu 14% in cadrul promotiei de Paste, dar vorbim despre modelul cu o memorie de 64 GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – iPhone 6S Plus

Oferta speciala de la Emag pentru iPhone 6S Plus. Telefonul nu are nevoie de nicio prezentare, este cel mai bun model de la Apple in acest moment si in plus, oferta include si un selfie stick cadou. Oferta poate fi gasita AICI.

Samsung Galaxy S7 – eMAG de Paste

Tot o oferta speciala cu discount are la eMAG sic el mai nou telefon mobil de la Samsung, modelul classic, S7. Telefonul are tehnologia 4G si o memorie de 32GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Tot un model cu 32 GB memorie si o oferta speciala si pentru Galaxy S7 Edge, cel prevazut cu o margine a telefonului din sticla, foarte utila si care beneficiaza de un meniu special si usor de accesat. Pretul poate fi gasita AICI.

Samsung I9301i Galaxy S3 Neo – Emag

O oferta ceva mai ieftina fata de modelele prezentate anterior este cea pentru telefonul mobil Samsung I9301i Galaxy S3 Neo. Telefonul are 16 GB memorie, iar toate detaliile tehnice dar si pretul la reducere pot fi gasite AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL